Notify Message
Forums
Page 1
Search
#3584097 Dec 07, 2010 at 11:26 AM · Edited over 7 years ago
14 Posts
Evo malo informacija za koje mislim da su bitne, iz glave pa možda ima i pokoja greška)

Svaka klasa može da ima po 2 Legendary Itema (LI) (dual wield klase mogu da imaju LI samo u main hand)

Prvi LI se dobija u toku Vol 2, Book 1, nakon Chapter 8, i taj LI nema lvl potreban za korištenje.
V2B1C1 (<- Vol 2, Book 1, Chapter 1) se uzima u Eregionu u Echad Duilond ili tako nešto. Stable master je blizu donjeg desnog dela mape, ispred ulaza u moriju. najlakše da dođete do tamo je da nađete huntera ili kapetana koji Vas mogu prebaciti tamo, i nakon toga imate rutu iz Rivendella.
Quest se može uzeti na lvl 45+ (ali se preporučuje da na tom nivou imate grupu s kojom bi radili (igrači koji su već završili Book 1 se ne mogu vraćati tamo da Vam pomognu)

Sam LI ima DPS kao crited craftovano oružje lvl 45
Pored toga, LI ima mesto za 4 relikvije. 3 od njih ćete dobiti u Ch9 ili Ch 10, a četvrta se kraftuje (relikvije +10 stat (do LI lvl 60) i +20 stat (LI lvl 61+) mogu da se kupuju od drugih igrača
Postoje i relikvije za oružja lvl 65, koje su BoA (Bound on Aquire), i njih može napraviti samo krafter koji je masterovao supreme proizvodnu profesiju (prospector, forester ili farmer ne mogu) i da je kindred u nekoj guildi. Ako ne volite krafting, izaberite kuvara. Njega je najlakše istrenirati.
Sve profesije prave iste relikvije lvl 65. Tačnije prave neke tokene koji se mijenjaju za relikvije kod guild leadera za profesiju.

Li takođe u borbi, a kasnije i korištenjem IXP runa (Item XP) dobija iskustvo i nivoe.
Povećavanjem nivoa LI se ne povećava DPS, već se dobijaju poeni koji se troše na povećanje DPS ili poboljšanje efekta legacies-a (to su dodatni bonusi koje daje LI)
Takođe, svaki legacy ima određeni tier (najčešće "padaju" Tier 3 i 4 legacy, ali se kasnije mogu unaprediti

Na svakih 10 nivoa LI se treba reforgeovati.
Prilikom reforgea na LI se dodaje po još 1 legacy ili se nekom od postojećih povećava tier.
U principu je uvek bolje birati legacy koji nemate na LI nego da povećavate tier jer se kasnije mogu nabaviti i scrolovi koji menjaju neki lošiji legacy sa vitaliti, will i sl.
Prilikom reforge-a se može promeniti ime LI-a (nema uticaj ni na šta osim da ga neko pročita kad vas inspectuje, ili da se vi lakše snađete između recimo healing i dps oruža)
Takođe, prilikom reforgea se mogu izvaditi relikvije koje ste ugradili u LI. To se može uraditi jedino prilikom reforgea, u svakom drugom slučaju ih gubite bespovratno (osim kad vam je oružje max lvl i odlučite se da ga rastavite-uništite jer ste dobili bolje)

Interface-u za ubacivanje runa, gemova, raspodelu poena i sl za LI dobijete pritiskom na Shift+I

Jednom kad boundujete LI, on dobija XP i kad vam samo stoji u inventaru.

Možete imati max 6 LI boundovanih.

LI se dijele po kvalitetu na 1st age (najbolji), 2nd age i 3rd age.
1st age je za sad max lvl 60 (najlakše se dobije kad ubijete kornjaču 6 puta, ali o tom potom), dok 2nd age postoji i lvl 65.

Za sad toliko. malo je nabacano i konfuzno, ali kad dobijete svoj prvi LI, neke će stvari biti malo jasnije.
+0
#3584409 Dec 07, 2010 at 01:52 PM
136 Posts
Hvala za ovo Neko, taman sam hteo da izguglam par ingormacija o tome posle sinocnjeg desavanja. Ako nadjem jos nesto metjem ovde.

o7
+0
Page 1