Notify Message
Forums
Page 1
Search
#4234224 Apr 17, 2011 at 10:53 AM · Edited 7 years ago
136 Posts
Razlog sto pravim ovaj thread je poslednjih nekoliko runova i konstantan fejl pri manevrima. Tu su da nas spasu a ne da nam oduzimaju vreme bezpotrebno.

Svi znate sta je ovo kad se pojavi.

Poenta je da ova cetiri simbola iskoristimo najbolje sto je moguce u datoj situaciji.
Dakle iako imamo healera u FSPu, a slabi smo sa moralom/powerom dok nas sabija 5 elita u instanci, bolje je koristiti BBBGG (5 ljudi), nego onu koja je trenutno postavljena recimo RRRRRB ili jos gore random GYRGBB, time nista ne dobijamo.
Kad se pojavi ova ikonica

to je znak da je neko pokrenu CJ na mobu koji nije vas target, kliktanjem na tu ikonicu automatski se prebacujete na taj target koji ima CJ na sebi. Kasnije, kad se savladaju manevri, tolerise se promasaj eventualno ako ste hiler pa ste u sred casta spella, suprotno svako ima blizu 90% (da devedeset posto) sanse da stigne i odradi svoj deo u manevru.

Primer kako da ispravite pogresno pritisnutu kopmandu na manevru:
Recimo da je zadat BBBGG a desi se da je vec pritisnuto BBBB (jedno vise) pomeranjem vaseg lika za samo 1 korak ce ponistiti vas izbor i mozete da promenite na G. Vazno: Na mestu manevra videcete da je jedan slot "podvucen" tacnije oznacen je vas redni broj da tako kazem, ako ste vi cetvrti u ovom slucaju, napravite korak i ispravite gresku. Salvadajte ovaj detalj i savladali ste veliki deo u manevrisanju.

Ako se setim necega, dodacu kasnije.


EDIT:
Link ka Defovom threadu. Detaljniji opis manevara.
Hvala Def o/
+0
#4234794 Apr 17, 2011 at 02:47 PM
18 Posts
Opet napravljeno sranje??? Pa dokle će više biti sranja u ovoj zemlji, ovaj na ovom forumu... tema već postoji, i to odavno, evo linka:

http://lotro-ratnici.mmoguildsites.com/forum_threads/637671

pa ti vidi šta ćeš, hoćeš novu i da dopuniš. Svratiću ja posle.
+0
Page 1